woensdag 30 september 2009

Electrabel

Zoals mijn lezertjes weten ben ik eind augustus verhuisd. Aangezien ik graag de puntjes op de i heb vulde ik samen met de nieuwe huurder de verhuisdocumenten in voor zowel water als electriciteit. Alles werd op 21 augustus doorgestuurd. Begin september kreeg ik van Electrabel als slotrekening een creditnota en werd me een som teruggestort.
Je zou denken dat de kous hiermee af is? Nee hoor! Vandaag kreeg ik een herinnering om nog 150 euro te storten.
Aangezien ik vermoed dat er een foutje is gebeurd bel ik naar Electrabel en na 781 toetsen te hebben ingedrukt word ik eindelijk doorverbonden. Een dame, wiens werkvreugde in haar stem te horen is (en dat bedoel ik sarcastisch), zegt me dat ik MOET betalen want dat ze die som al in de terugbetaling hadden verrekend.
Ik vraag me af hoe het kan dat een bedrag wordt teruggestort aan een klant als er nog facturen open staan die notabene na datum van de slotrekening zijn opgemaakt?
Begrijp jij het? Ik niet!

zondag 6 september 2009

Het verlof is voorbij!

Drie volle weken verlof en die zijn voorbij gevlogen. Niet alleen de verhuis eiste mijn tijd op maar ik nam ook tijd voor ontspanning. De boog kan niet altijd gespannen staan en er moesten ook vitamientjes opgedaan worden voor het nieuwe werkjaar.
Er was kermis op Doornzele en natuurlijk kon ik als nieuwe inwoner niet nalaten toch eens langs te gaan. Vooral omdat het zich allemaal afspeelde vlak voor mijn deur!
Ook met mijn vrienden van Les Filles Magique deed ik ettelijke stapjes in de wereld en gisteren gingen we nog allemaal naar de Netlogmeeting bij Dirk White in Geraardsbergen. Pas rond 5 u rolde ik in mijn bedje en om 8 u werd ik al wakker gebeld door Jehova's. Ah, misschien maar goed want dan kon ik nog een aantal uren aan mijn huisje werken. Fit, kan ik mezelf niet noemen maar spijt heb ik zeker niet! Ik besef dat "leven" belangrijk is want je weet nooit hoe oud je zal worden he?
Fientje zal ook moeten afkicken. Ze werd rotverwend en nu zal ze weer moeten gewoon worden dat vrouwtje lange uurtjes klopt om haar etensbakje te vullen.
Maar... vandaag is nog niet voorbij dus... nog even nagenieten!