zondag 16 januari 2011

Op een paar honderd meter van de Nederlandse grens! The Adams Family!



Ondanks alle goede voornemens heb ik alweer maanden niks geschreven. Er is ook al zo veel gebeurd ondertussen!

Net toen ik terug aan het werk ging viel ik met mijn klikken en klakken achterover. Mijn voet bleef onder de autostoel haken en mijn knie kreeg een draai die niet echt normaal aanvoelde.

De eerste weken dacht ik dat het met wat rust zou minderen, nadien liet ik inspuitingen geven en uiteindelijk kwam er een operatie. Na de operatie ging het nog niet optimaal dus... nog eens spuiten! Ik hoop om tegen 1 februari toch weer aan het werk te gaan want ik vermoed dat mijn collega's denken dat ik al op pensioen ben.

Ook mijn schoondochter sukkelt met haar gezondheid en aangezien ze samen met mijn zoon net een huisje hadden gekocht kwam het voorstel om bij hen in te gaan wonen. Op die manier zouden we voor elkaar kunnen zorgen als het nodig is.
Ondertussen is het samenwonen een feit! Niet zo evident om twee huishoudens samen te voegen in één huis. Ik moest mijn inboedel drastisch verminderen en het werd meten om, wat ik wilde houden, in de living te krijgen. Gelukkig hebben we twee livings en blijft er dus toch een gedeelte privé voor elk van ons.

De kleinkinderen vinden het natuurlijk prima: Boema geeft ze nu af en toe extra aandacht en... hier staat een snoepenpot waar ze soms iets mogen uit kiezen!

Het grote nadeel is dat de woning in Watervliet ligt en ik dus elke dag 50 km zal moeten pendelen naar het werk. In de zomer valt dat wel mee maar in de winter...

We zien wel wat de toekomst brengt. Of deze formule van leven voor zowel hun gezin als voor mij aangenaam zullen zijn. Come and see in the next episode of "Tussen de regeltjes..." !