woensdag 5 oktober 2011

Ditjes en datjes

Sedert maandag ben ik weer aan het werk. Tijdens de laatste dagen dat ik thuis was heb ik de website gemaakt voor eetcafé Alegria hier in Watervliet. Het was even zoeken wat ze precies wilden maar... ik kreeg het op tijd online.
Ik was verwonderd hoeveel nieuwe mensen er op die paar maanden weer bijgekomen waren op het werk. Ik behoor er nu echt wel tot de dinausaurussen! Stilletjesaan begint het pensioen te lonken. 2013 is immers niet zo heel ver weg meer.
Wat me enorm opvalt bij ons zijn het aantal dikke buiken! Er heerst een echte babyboom! Ah, zolang het niet besmettelijk is vind ik het best leuk ;-)
Fysiek heb ik het wel moeilijk: 8 uur werken en 2 uur onderweg is enorm lang zitten en mijn spiertjes gaan in serieus protest.

De kleine poes, Jack, wordt met de dag baldadiger. Mijn oude poes Tweety en de hondjes worden geplaagd, aangevallen en bestookt door hem en ook mijn kanarie is totaal niet meer veilig en moet ik bovenaan mijn kast zetten als ik ga werken.

Ik heb eindelijk ook een garagebox kunnen huren. Hij is echter wel mini. Gelukkig rij ik met een klein wagentje en ik heb zo'n 15 cm lang beide kanten om in en uit te stappen. Adem inhouden en buik intrekken !

We hebben nog altijd niet kunnen uitvissen welk dier de eierdief is die onze kippeneitjes komt pikken. We vinden de lege eierschalen in de tuin. Een egel? Een fret? Mysterie! Het is echter wel jammer dat we nu toch onze eitjes in de supermarkt moeten halen.