donderdag 20 juni 2013

Donderdag 20 juni 2013 - Eerste filmpje van mijn papegaaien


Donderdag 20 juni 2013

De kids zijn naar school vertrokken en de rust daalt neer op huize Boema. Gisterenavond heb ik ze meegenomen bij een vriendin van Sofie die me ook nauw aan het hart ligt, om koude schotel te gaan eten. De kinderen heb zich kostelijk geamuseerd en het zal daarom wel zijn dat ze na 5 minuten al naar dromenland waren vertrokken.

Elke dag hou ik me regelmatig met de 2 papegaaikes bezig. Daar waar het mannetje knettergek op me is, blijft het vrouwtje bijten, ook al vraagt ze echt om gekroeld te worden. Blijkbaar is ze enorm territoriaal en ik zal moeten afwachten hoe ze is buiten de kooi.

Het leven als gepensionneerde bevalt me goed. Alles op eigen tempo doen en vooral: de dingen doen wanneer je er zin in hebt Knipogende emoticon Ik raad het iedereen aan!

dinsdag 18 juni 2013

Dinsdag 18 juni 2013

8920488723

Het is ondertussen alweer een hele tijd geleden dat ik nog een stukje schreef. Robby woont met de kinderen al een half jaar bij me en dat brengt de nodige drukte met zich mee. Op 1 juni ging ik met pensioen en eindelijk zijn de stressvolle tijden zo goed als voorbij.

Voor mijn 60ste verjaardag had ik een superleuk feest! De meesten hadden zich in “boemastyle” gekleed en drank vloeide overvloedig. Een feest om niet rap te vergeten!

Nu ik thuis ben en binnenkort ook Robby met zijn Steffy een eigen stekje zullen hebben, vond ik het tijd om aan mezelf te denken en schafte me 2 senegalpapegaaien aan. Er is nog veel tijd nodig om die tam te maken maar dat is net de bedoeling: veel tijd aan die diertjes te besteden. Mijn kleine zoo is nu compleet! Ik hoop dat ik nu regelmatiger deze blog kan bijhouden… ik zal het in elk geval proberen Glimlach